rozpie艣膰 swoje kubki smakowe
Tatar wo艂owy z kaparami i marynowanymi og贸rkami, sosem musztardowym i przepi贸rczym jajkiem. Podawany z grzankami i sa艂at膮.
Soczysta szarpana wo艂owina na chrupi膮cym pieczywie ze stracciatell膮 i pomidorkami cherry. Dekorowane chipsami z parmezanu i migda艂贸w.
Li艣cie sa艂aty skropione klasycznym sosem Cezar, podawane z sma偶onymi krewetkami, pomidorkami cherry, parmezanem i chrupi膮cymi grzankami.
Pieczone ziemniaki ze 艣ledziem, marynowan膮 cebul膮 i krowim serem. Podawane z sosem 艣mietanowym i zio艂ami.
艢wie偶e warzywa, li艣cie sa艂aty, oliwki i panierowany ser feta, polane sosem cytrynowo-musztardowym i oregano.
Li艣cie sa艂aty skropione klasycznym sosem Cezar, podawane z panierowanym filetem z kurczaka, pomidorkami cherry, parmezanem i chrupi膮cymi grzankami.
Miks sa艂at z pieczonym burakiem, orzeszkami piniowymi i serem ple艣niowym, polany sosem miodowo-balsamicznym. Filet z kaczki podawany z sosem na bazie wina i czarnych porzeczek.
S艂odka gruszka, ser ple艣niowy, 艣wie偶e owoce i karmelizowane orzechy w po艂膮czeniu z li艣膰mi sa艂aty i miodowo-balsamicznym dressingiem.
Delikatne plastry wo艂owiny, przygotowane metod膮 sous-vide do idealnej soczysto艣ci, podawane z truflowym aioli.
Delikatny pasztet z g臋siej w膮tr贸bki podawany z d偶emem z czarnych porzeczek i aromatyczn膮 bagietk膮.
Lomo embuchado, salchichon iberico, jamon duroc, cabecero de lomo. To wszystko jest udekorowane chipsami z chleba 偶ytniego, og贸rkami konserwowymi i czarnymi oliwkami.
Ser owczy truflowy, ser owczy z czosnkiem, ser owczy hispanski, ser owczy kasztan, ser mahon. Podawane z winogronami, orzechami i miodem.
Zestaw 艣wie偶ych owoc贸w.
艢wie偶e warzywa podawane z kremowym sosem.
doprawione odwag膮, pieprzem i mi艂o艣ci膮
G臋sty barszcz z 偶eberkami, podawany z czosnkowymi pampuchami, s艂onin膮, 艣mietan膮 i zio艂ami.
Aromatyczny krem z pieczonej dyni, dekorowany serem ple艣niowym, karmelizowanym jab艂kiem i pestkami dyni.
szybszy spos贸b na zakochanie si臋 w nowoczesn膮 kuchni臋
Soczysty ribeye o bogatym smaku, podawany z truflowym puree z ziemniak贸w. Sos pieprzowy na bazie demi偶glaze i delikatnie blanszowan膮 cukini膮
Delikatny filet mignon z broku艂ami i pur茅e ziemniaczanym z past膮 truflow膮. Wyb贸r sosu: pieprzowy lub winny.
Filet tu艅czyka 艣redniej wysma偶enia, polany sosem ponzu. Podawany z warzywnym saut茅 i kremem z awokado.
Klasyczny kotlet po kijowsku, podawany z delikatnym pur茅e ziemniaczanym, sosem grzybowym i m艂od膮 karmelizowan膮 marchewk膮.
Soczysty kotlet drobiowy w po艂膮czeniu z borowikami i pur茅e ziemniaczanym.
Filet z 艂ososia z intensywnym sosem beurre blanc, kawiorem pstr膮ga i delikatnymi m艂odymi broku艂ami.
Makaron pacherri z sosem z w臋dzonego sera, szarpan膮 wo艂owin膮 i truflow膮 oliw膮.
W艂oskie ravioli z delikatnym kremem z ricotty i szpinaku, podawane z sosem cytrusowym i orzeszkami piniowymi.
Aromatyczny pieczony bak艂a偶an ze stracciatell膮, pomidorkami koktajlowymi i olejem bazyliowym.
Bogaty krem z w臋dzonego bak艂a偶ana z pieczonymi sezonowymi warzywami, polany sosem miso-orzechowym.
Sma偶one krewetki w kremowym sosie bisque, podawane z szafranowym risotto i chrupi膮cymi chipsami z parmezanu.
Sma偶ony filet z kaczki w sosie na bazie wina i czarnych porzeczek. Podawany z pur茅e ziemniaczanym z w臋dzon膮 papryk膮 i gruszk膮 gotowan膮 w winie.
Soczysta przepi贸rka, sma偶ona z tymiankiem i czosnkiem, podawana z delikatnym pur茅e z selera. Danie uzupe艂nia sos z czerwonych winogron, wina i miodu.
Pierogi z farszem z wieprzowiny podawane s膮 z sma偶on膮 cebul膮 i 艣mietan膮.
Pierogi z nadzieniem z ziemniak贸w i sma偶onej cebuli. Podawane s膮 ze skwarkami i 艣mietan膮.
s艂odkie i przyjemne
Autorski Napoleon na bazie kremu kokosowego. Podawany z sosem z bia艂ej czekolady, mango i marakui.
Kremowy deser z czekoladowym biszkoptem i d偶emem malinowym.
Gor膮ce ciastko czekoladowe z p艂ynnym 艣rodkiem. Podawane z lodami i owocami.
Delikatny sernik na pieczonym pistacjowym spodzie z malinow膮 warstw膮 na wierzchu.
Zwiewne serniki podawane z kremem mascarpone, konfitur膮 jagodow膮 i 艣wie偶ymi malinami
Makaron jajeczny z kurczakiem przygotowanym metod膮 sous-vide i sosem 艣mietanowym. Udekorowany parmezanem.
S艂odkie leniwe pierogi w sosie z mas艂a i cukru waniliowego, podawane z owocami i 艣mietan膮.
Aromatyczna zupa krem z pieczonej dyni z karmelizowanym jab艂kiem i pra偶onymi pestkami dyni
Do wyboru: soczysty kotlet mielony z kurczaka lub kotlet schabowy z kurczaka w po艂膮czeniu z kremowym puree ziemniaczanym